LIVRARE SI RETUR

Livrarea produselor

Livrarea produselor din cadrul site-ului MOOD23.RO se face prin intermediul curierului rapid SAMEDAY.

Costul de expediere al coletelor este de 14 Ron/coletLa comenzi mai mari de 199 Ron, costul transportului este gratuit.

Livrarea produselor se face in maxim 3 zile de la preluarea comenzii.

In cazul comenzilor de la sfarsitul saptamanii (vineri de la ora 15:00 pana Duminica seara) acestea vor fi livrate incepand cu ziua de luni.

Daca ai plasat comanda dupa ora 15:00, aceasta va fi procesata si expediata in cursul zilei urmatoare.

Comenzile sunt onorate în ordinea primirii lor și exclusiv în limita stocului disponibil. În situații excepționale (perioade de vârf, stoc zero, vacanțe, comenzi speciale, etc.) pot apărea întârzieri în operațiunile de validare și livrare a comenzilor.

Returnarea produselor

Dorinta noastra este ca produsele comandate sa intalneasca sau chiar sa depaseasca asteptarile. Dacă acest lucru nu se intampla, majoritatea articolelor comandate pot fi returnate, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Produs expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a Produselor DAR am extins pentru tine perioada de returnare la 30 de zile calendaristice din momentul receptionarii acestora.

            Nu trebuie să dai motivul returnării (renunțării), deși am fi recunoscători pentru o astfel de informație – o vom folosi pentru a crea și a vă oferi ceea ce ați dori și pentru a îmbunătății calitatea serviciilor.

Nu se pot restitui produse folosite, deteriorate sau care prezintă urme de purtare, cu eticheta rupta sau ambalajul deteriorat, etc.

Chilotii sau seturile ce contin chiloti sau articole intime, nu pot fi schimbate/returnate, din motive de igienă.

            Va rugam sa aveti grija atunci cand probati un articol. Cremele de corp, parfumurile grele si bijuteriile lasa urme sau provoaca deteriorarea articoleleor de lenjerie, facandu-le neeligibile pentru retur.

           Societatea noastra isi rezerva dreptul de a putea refuza primirea produselor in cazul in care acestea au fost returnate intr-o stare care nu mai permite revanzarea lor (ex: deteriorate, purtate, spalate, rupte, cu obiecte lipsa etc). Produsele neeligibile pentru retur vor fi refuzate.

            Echipa Mood23.ro verifica in detaliu calitatea fiecărui articol, oferindu-ti, astfel, garantia ca articolele comandate sunt într-o stare impecabilă. În cazul unei excepții (Alt produs decat cel comandat, Alta culoare decat cea comandata, Alta masura scrisa pe ambalaj decat cea comandata), ne asumăm răspunderea și îți înlocuim articolul cu unul identic (model, mărime și culoare), suportând și taxele aferente transportului (tur, retur), cu conditia notificarii in scris printr-un email la adresa contact@mood23.ro in terment de 48 de ore de la primirea coletului.

Procedura de retur este una standard, simpla si rapida:

  1. Anuntati-ne in termenul legal de intentia dumneavoastra de returnare printr-un email la adresa contact@mood23.ro.  Rambursarea contravalorii comenzii se face prin Transfer Bancar (pentru acest lucru, avem nevoie de codul tau IBAN, alcătuit din 24 de caractere). Restituirea se face doar pe valoarea articolului returnat!
  2. Veti fi contactat de unul din reprezentatii nostri printr-un email in care vi se confirma inregistrarea returului.
  3. Ambalati produsul corespunzator astfel incat sa nu se deterioreze pe durata transportului, adresa de expediere:

CG MOOD COLLECTIONS SRL

Sos. Bucuresti-Ploiesti 7A

Sector1, Bucuresti

  1. Contactati firma de curierat pentru ridicarea acestuia din locatia dumneavoastra.
  2. Veti fi instiintati prin e-mail in momentul primirii acestuia.

Returnările de bani se fac în maxim 10 zile calendaristice de la primirea si verificarea articolelor returnate.

NU se accepta expeditii retur prin „Posta Romana”.